Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Klinik AngelCare: (Healing, Terapi, Hudpleje Velvære, Massage)

Alternativ Terapi, Selvudvikling & Reiki Healing
En travl hverdag sætter sit præg på krop og sjæl.


Stress-relaterede lidelser såsom smerter i muskler og led, spændings-relateret hovedpine, nakkesmerter, overfladisk åndedræt, træthed, modløshed og manglende overskud m.m., er kroppens respons på overbelastning. 

 

 

Forebyggende tiltag er altid bedre end at reparere, så giv dig selv lov til: tid for dig selv, tilpassede behandlinger og vilje til nødvendige ændringer


 Kan du nikke genkendende til nedenstående - så er der god mulighed for, at jeg kan hjælpe dig

 

 Fysisk


Døjer du med helbredet ! Går du med smerter efter brud, forstuvninger, fibromyalgi, gigt el.lign., dårligt immunforsvar, svært ved at komme op igen efter sygdom f.eks. influenza, forkølelse, halsbetændelse el.lign. ? Er du plaget af træthed og stress?

Lad din krop få et hvil fra smerter o.lign. Lad den få et energiboost og blive renset igennem for alle tilstoppende affaldsstoffer.

 Nyd 1 times total afslapning, varme, lindring og genopladning. Reiki healing virker komplementært (samarbejder rigtig godt) med andre behandlingsformer.

 

 Psykisk


Går du igennem svære tider og synes du alt virker trist, tungt og svært at overskue. Er du gået i stå, har manglende  selvtillid, er  negativ/ deprimeret, har parproblemer? Trænger du til at finder dine gemte ressourcer frem og se det hele på en mere positiv måde.

Omsorgsfuld og effektiv smerte,  terapi-, stress- og depressionsbehandling.  Reiki-Healing tilfører energi til afbalancering af krop, sind og helbred! 

Ved stress og depressioner ved man, at cortisol er forhøjet og der kan Reiki-Healing virkelig gøre en forskel, da den hjælper kroppen til at blive normaliseret.


Reiki

Reiki (ray nøgle) er en non-invasiv helbredende metode, der fremmer afslapning, forbedrer kroppens naturlige helbredende evner, og fremmer mentale, følelsesmæssige og åndelige velbefindende. Ligesom Healing Touch, er Reiki baseret på ideen om et energifelt, der gennemsyrer den menneskelige krop.

Hvad sker der ved en Reiki session
Den person, der modtager Reiki forbliver fuldt påklædt og ligger på en komfortabel tabel mens Reiki praktiserende let placerer hænderne i forskellige positioner på eller nær kroppens. Den person sædvanligvis oplever afslapning og ro under den timelange session. Kortere behandlinger kan gives til en person i en hospitalsseng, recliner eller stol.

Hvordan det bruges
Reiki genopretter ro og orden i kroppen, hvis energien er blevet ubalanceret. Den helbredende og styrkende energi Reiki kan bruges til at yde nødhjælp fra forhold som træthed, smerter, angst, negative bivirkninger af behandlinger og medicin, ledproblemer og andre lidelser.

Opdateret 14/11/2017

Opdateret 05/01/2018

Besøg  
077252