Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Velkommen i Klinik AngelCare: Reiki Healing - Samtaleterapi - Massage - Hudpleje - skibbild vildbjerg herning kommune tilbud alternativ velvære

Alternativ Terapi, Selvudvikling & Reiki Healing
 

 Velkommen på min hjemmeside


Jeg sætter en stor ære i, at de der kommer her føler sig trygge og godt tilpasse. Jeg giver altid hver enkelt god tid og kærlig omsorg, da jeg oprigtigt mener, at vi i vores menneskelige behov har brug for at blive hørt, hjulpet og støttet til at kunne komme styrket videre. Og vi kan alle nå tidspunkter i vores liv, hvor vi kan få brug for en håndsrækning.

Jeg har en høj etisk sans - stiller ikke diagnoser og misbruger heller ikke ordet "at helbrede".  Jeg  lindrer,  hjælper  (støtter/guider)  og  styrker/forbedrer .

Kærlig hilsen

Cristine Mortensen

Alternativ Terapeut & Healer

 Du er velkommen til at kigge videre rundt på hjemmesiden - der er en del uddybende læsning til dem der gerne vil vide mere.

  


 Det er en fordel at bestille tid i god tid enten telefonisk, pr. mail eller benytte sig af kontaktformularen på "Bestil Tid-siden" - men står du akut og har brug for hjælp, så tøv ikke med at ringe - Har jeg tid så hjælper jeg gerne. 

 Baggrund og info:


Jeg er  Reiki-Healer af Mester- og Lærergrad, empatisk clairvoyant og har studeret psykologi bl.a. Walther Kempler m.v. i mange år og deltaget i seminarer.  Jeg har NLP-uddannelse og  er Tony Robbins Strategic Intervention-Coach Trainee og deltager fortløbende i relevante uddannelser/kurser og supervision. Er ved at tage Hypno-Coach-uddannelse p.t.

Desuden har jeg fuldført uddannelsesforløb senest som kontaktperson (samtale-, sorg- & krise-terapeut) for Fibromyalgiforeningen, hvor jeg var rådgiver i Albertslund.

Kørsel:

Udkørsel: 100,- kr. ialt indenfor radius af 40 km 

 

 Igennem hele mit liv har jeg altid fundet inderlig glæde ved at hjælpe andre og den endnu større glæde virkelig at kunne hjælpe og reelt gøre en forskel.

     Da jeg selv blev kronisk syg pga. smertesygdom og endte i kørestol og senere meget mod min vilje fik tilkendt   førtids-pension - havde jeg svært ved at acceptere dette og satte alle mine sparsomme ressourcer ind på at lære at acceptere min nye situation. Jeg gør et forsøg på at få det bedste ud af det og fokuserer på de positive ting i mit liv. Så derfor jeg lært vigtigheden af at tilrettelægge og planlægge min hverdag. På den måde har jeg arbejdet mig ud af kørestolen igen og er stolt af, at det er lykkes mig at få mit liv til at fungere godt igen. Jeg planlægger mine dage omhyggeligt og på den både er jeg så heldig stadig at have overskud til at hjælpe, når det er nødvendigt.

    Jeg er derfor i dag et sprudlende livsglad og positivt menneske. Jeg har set det som en mulighed for at videreuddanne mig som Healer af master-/Lærergrad og sammenlagt med min kristne tro og de andre uddannelser og livserfaringer/kompetencer som jeg har i bagagen har det givet mig et effektivt middel til både at skabe ro i mit eget liv og virkelig kunne hjælpe andre. 

    Vi lever alle hvert vores liv og med hver vores valg for hvordan det skal leves - Jeg har valgt i mit liv at ville hjælpe andre - om jeg også skal hjælpe dig/jer - DET ER OP TIL DIG / JER !

 Hjemmebehandling og Gratis hjælp:

Jeg tilbyder gratis hjælp til centre/institutioner/ hospitaler/hospice/plejehjem. 

 

Jeg deltager i opstarten af et stort landsdækkende projekt med gratis healing på hospitalerne "Care-By", hvor healere over hele landet er tilknyttet forskellige dage og tidspunkter. Har man brug for gratis healing på hospitalet/hospice, kan man søge på tidspunkt og så kommer en af healerne ud til dig/jer. Alt er helt legalt og med statens godkendelse. Det er altid tilladt at få en healer op på hospitalerne - man skal bare informere personalet om det.

 

Der er mulighed for hjemmebehandling hos dig eller på arbejdsplads. 

 

På hospitaler har man ret til at få besøg af egen healer iflg. Sundhedsstyrelsen. Det er vigtigt lige at give dem besked om at jeg kommer, 

 

 

Opdateret 11/06/2018

Besøg  
077252