Vi bruger Cookies!     

         
 X     
angelcare baggrund

Alternativ Terapi, Selvudvikling & Reiki Healing
   PROFIL   


Vil du vide noget mere detaljeret om hvem jeg egentlig er og hvad jeg kan så læs herunder:


Jeg hedder Cristine Mortensen og er 56 år, er lykkelig gift på 21. år, har 2 børn & 1 kat, er også bonusmor, bedstemor og reservebedstemor.

 

 Reiki Healing

Terapi & Coaching

 Jeg er seriøs ReikiMaster & ReikiLærer og har taget min Healer Uddannelse (Reiki I, Reiki II, Reiki Master og Reiki-Healer Læreruddannelsen) hos dygtige Erlinng Chriistensen i Ålborg 2009-2013. 

Jeg har nok altid været det som mange sikkert vil kalde for "en med en raket i rumpen". Der er faldet mere ro over mig nu og roen fandt jeg især efter jeg endelig fandt hjem på min livsvej som ReikiHealer og terapeut.

 Jeg har selvstuderet psykologi bl.a. Walther Kempler m.v. i mange år men også deltaget i seminarer og taget uddannelseskurser senest som kontaktperson og samtaleterapeut for Fibromyalgiforeningen, hvor jeg var rådgiver i Albertslund.  (Se Samtale-Terapi i menuen til venstre)

Jeg er i fortløbende uddannelse og udvikling med NLP-videreudvikling & Tony Robbins Strategic Intervention-Coach studie og deltager i relevante uddannelser/kurser samt Hypno-Coach Uddannelse

Her i Jylland har jeg siden 2005 haft telefonrådgivning, samtaler og krisehjælp til folk der har kroniske smerter tæt inde på livet - både patienter og deres pårørende.

Jeg har arbejdet som frivillig medhjælper på forskellige krisecentre her i landet og kort været inde over Mødrehjælpen også. 

Jeg tilbyder gratis hjælp og rådgivning til krisecentre og familiecentre.

Jeg har startet flere selvhjælpsgrupper op for folk med kroniske smerter efter de principper som jeg har lagt til grund. 

Det er svært at komme op igen, når man rammer bunden. Jeg ved det - for jeg har selv været der. Jeg tog imod den håndsrækning jeg fik og fik hevet mig selv op af hullet igen. For jeg VALGTE at jeg IKKE vil være en person som giver op - 

Jeg har lært, hvordan man positivt kommer videre til trods for livets hårde slag. Jeg har hele livet igennem interesset mig for psykologi og har derfor læst og studeret alt relevant materiale/bøger/videoer, deltaget i seminarer, kurser og har taget uddannelser, bl.a. også deltaget i 12 ugers kursus i smertehåndtering, medicinhåndtering og psykologi som gav mig mange gode redskaber til både at hjælpe mig selv og andre.

 

Jeg er tit blevet spurgt"hvem er du og hvor kommer du fra?" Det har jeg reflekteret lidt over og svaret må ses i det følgende: Siden jeg var barn har jeg altid haft med kirken at gøre. Haft min daglige gang der, hjulpet til hvor jeg kunne, sunget i kirkens ungdomskor samt senere voksen kirkekor og senere i forskellige gospelkor. Som lille er jeg altid blevet kaldt "Den Lille Hjælper", "Florence Nightingale" eller "Hende den lille Engel" pga. min store interesse og evner for altid at hjælpe og have omsorg for andre. Jeg har så længe jeg overhovedet kan huske haft clairvoyante evner ved både at kunne føle folks smerte og intuitivt både se og forstå hvad der  rørte sig i dem samt lindre folks smerter ved at lægge mine hænder på dem. I dag bruger jeg det meget i terapeutiske sammenhænge samt som en effektiv hjælp i aromamassagen. Når jeg healer bruger jeg min kærlige overbevisning om at vi alle er en del af et hele og at hvis vi beder Gud og Universet om det så vil hjælpen altid være der - det sammen med min uddannelse gør at jeg føler så meget glæde ved at kunne være redskabet for den guddommelige universelle energi - se det var lidt af en mundfuld - men det er effektivt og vidunderligt. Jeg har dyb respekt for andres model af verdenen og sætter etik meget højt - derfor bruger jeg kun min evner hvis folk ønsker det.

Jeg har en stor søn, som sad i kørestol med Calve-Legg-Perthes fra 2-årsalderen og det blev faktisk det der åbnede op for mine healingsevner igen. Han græd ikke når jeg holdt min hænder over ham og havde knap så mange smerter. Det fik mig til at deltage i nogle intensive kurser for at lære at styre mine evner. Samtidig gik jeg dagligt og blev oplært i 4 måneder hos fysioterapeuterne på Glostrup Sygehus i hvordan man giver traditionel afspændende og afstressende bindevævsmassage og har desuden deltaget i kurser om afspændende massage og Alexander-Teknik.

 

 


PageRanking.dk - Pagerank Anzeige ohne ToolbarTilføj Link Gratis

Opdateret 05/01/2018

Besøg  
077252